Mette Maria

Livet er fuld af skønhed


Når jeg arbejder som stylist, forener jeg min faglige ekspertise med menneskeligt nærvær og en veludviklet intuition.

Siden 2009 har jeg arbejdet som freelance make-up og hårstylist. Jeg elsker mit job, og jeg er vildt taknemmelig for at kunne udfolde mine talenter og møde en masse spændende mennesker, især hvis jeg kan bidrage til deres succes.

Det er vigtigt for mig at forstå mine kunders behov og at mærke den enkeltes personlighed. Derudfra kan jeg med min faglighed og med øje for detaljen inspirere til det rette individuelle look.
Jeg byder ind med ideer; sommetider udfordrer jeg, andre gange skaber jeg tryghed så du kan føle dig fri og tilpas foran kameraet.

Jeg har tidligere arbejdet som Make-up artist hos Parfumes Christian Dior, hvor jeg tilegnede mig viden om skønhedsprodukter generelt. Desuden deltog jeg i et lærerigt træningsforløb hos Diors internationale Make-up Artist team i Paris.

For at kunne tilbyde hele paletten inden for personlig styling, supplerede jeg i 2007 mit cv med en frisøruddannelse og 2 års ansættelse som frisør og hårstylist hos ChaChaCha HairPros i Hellerup.  

Jeg bookes ofte i forbindelse med fotosessions, hvor jeg samarbejder med dygtige og anerkendte fotografer. Jeg har også en bred erfaring med at assistere på optagelser af reklame og spillefilm.